EVALUARE NAȚIONALĂ 19, 21 IUNIE 2017


În atenția candidaților de clasa a VIII-a 

Elevii au voie să patrundă în sala de examen NUMAI cu :

 

  • pix/stilou cu pastă de culoare albastră ; interzis folosirea stiloului tip Pilot ( pix gel cu gumă)
  • creion
  • instrumente geometrice pentru proba de matematică
  • carte de identitate / certificat de naștere sau carnet de elev vizat la zi
  • ½ litru apă
  • batiste igienice

Alte obiecte cum ar fi : poșete, telefon mobil, calculator de buzunar,  se pastrează în sala de depozitare și se restituie la finalul probei.

FOARTE IMPORTANT

Art.8. – (1) Se interzice candidaţilor la Evaluarea Națională să introducă în sălile de examen ghiozdane, rucsacuri, sacoșe, poșete și altele asemenea, candidații având obligația de a lăsa obiectele menționate în sala de depozitare a obiectelor personale stabilită de comisia din unitatea de învățământ în acest scop.

(2) Candidații care refuză depozitarea obiectelor menționate la alin. (1) în sala stabilită de comisie în acest scop nu vor fi primiți în examen.

(3) Se interzice candidaţilor la Evaluarea Națională să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălțăminte, în penare și altele asemenea sau în băncile în care sunt așezați în sălile de examen, orice fel de lucrări: manuale, cărți, dicţionare, culegeri, formulare, memoratoare, notiţe, însemnări, rezumate, ciorne sau lucrări ale altor candidați etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor.

(4) Se interzice candidaţilor să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălțăminte, în penare și altele asemenea, sau în băncile în care sunt așezați în sălile de examen, telefoane mobile, căști audio, precum și orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare/care permite conectarea la internet/la rețele de socializare, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între candidați sau cu exteriorul.

(5) Se interzice candidaţilor să comunice între ei sau cu exteriorul, să copieze, să transmită materiale care permit copiatul sau să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notițe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare între candidați sau cu exteriorul.

(6) Încălcarea regulilor menționate la alin. (3), (4) și (5) va fi considerată fraudă/tentativă de fraudă, iar candidații respectivi vor fi eliminați de la proba respectivă, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceștia sau de alți candidați, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane și indiferent dacă ei au primit sau au transmis materialele interzise.

(7)  Candidații eliminați de la o probă pentru fraudă sau tentativă de fraudă  vor primi nota 1 (unu) pe lucrarea scrisă respectivă.

Pentru a consulta repartizarea pe săli clik pe linkurile de mai jos

SALA 1

SALA 2

SALA 3

SALA 4

SALA 5

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: