ÎNCEPUT DE AN ȘCOLAR


 

IMG-20170908-WA0011

Stimaţi părinţi şi invitaţi,
Dragi profesori şi elevi,

Este prima zi din noul an şcolar,o zi importantă pentru noi toţi, deoarece, în aceste momente, copiii au prioritate.
Păşim în noul an şcolar 2017-2018 cu credinţă şi speranţă. Sălile de curs şi manualele sunt pregătite, iar cadrele didactice vă aşteaptă cu sufletul deschis şi cu urări de bine, atât pentru elevii care ne calcă pentru prima dată pragul, dar, în aceeaşi măsură şi pentru cei ce revin.
Şcoala gimnazială ,,I.A.Bassarabescu “ Ploieşti ca furnizor principal de servicii de educaţie în cadrul comunităţii zonale îşi propune să ofere elevilor săi condiţii optime de dezvoltare a capacităţilor necesare în a reuşi în faţa schimbărilor permanente şi rapide din viaţă. Prin implementarea echilibrată a ariilor curriculare şi de trunchi comun şi ale disciplinelor opţionale, prin întregul demers instructiv-educativ desfăşurat în cadrul unităţii şcolare, dezvoltăm capacităţi cognitive, atitudinale şi aptitudinale elevilor noştri, principalii beneficiari ai educaţiei.

Dragi elevi,

Ne dorim să trataţi şcoala ca pe un drept. Fiţi receptivi şi deschişi, pentru că veţi purta cu voi toată viaţa volumul de cunoştinţe, aptitudini, valori şi sentimente obţinut în perioada şcolii. Nu uitaţi că educaţia autentică se bazează pe toleranţă, respect, responsabilitate şi bunul simţ ca valori fundamentale! Doar prin educaţie veţi putea fi proprii voştri stăpâni şi veţi putea face alegerile potrivite în viaţă.
Dragi părinţi,
În şcoala noastră, copiii dumneavoastră primesc o educaţie de cea mai bună calitate. Aici ei învaţă să socializeze, să descopere lumea din jurul lor şi tot acum dobândesc calităţi care vor dăinui în timp: cinstea, hărnicia, onoarea, bunătatea. Ne dorim ca şi de acum înainte colaborarea dumneavoastră cu şcoala să fie bună, să vă implicaţi în activităţile desfăşurate cu şi pentru copiii dumneavoastră.

Stimaţi colegi,

Sperăm ca noul an şcolar să evidenţieze profesionalismul de care daţi dovadă permanent oferind elevilor noştri exemple pozitive. Nimic nu poate înlocui ceea ce face un dascăl cu clasa de elevi în care intră. Acolo este succesul şcolii, în asta stă performanţa şcolii.
Urăm „Bun venit în şcoala noastră” celor 159 de elevi înscrişi în clasa pregătitoare care vor trece pragul claselor sfioşi, timizi şi curioşi!
Elevilor din clasa a VIII-a le dorim mult succes la Evaluarea Naţională şi ne exprimăm convingerea că vor fi răsplătiţi pe măsura strădaniei lor din cursul acestui an şcolar.
În încheiere, vă dorim tuturor un an şcolar plin de realizări, succes, putere de muncă şi multă sănătate!

Director,
Prof. Matei Andreea Claudia